Arkiva Autori: admin

Notat e provimit të matures

      Notat e provimit të maturës   Notat e provimit të maturës  me  shkrim  nga  gjuha  frenge,  qershor  2017   Nr.rend. Emri  dhe  mbiemri  i nxënësit Nota Klasa 1 Lejla Ylber Abdullahu 5 IV-2 2 Ardit Xhemal Kadriu … Vazhdoni leximin

Postuar te Uncategorized | Lini një koment

Shënohet 2 Marsi – Dita e gjimnazit “SKENDERBEU” në Preshevë

   Me këtë rast, drejtori i gjimnazit “SKENDERBEU” në Preshevë z. Nadër Sadiku, para nxënësve dhe profesorëve elaboroi shkurtas historikun e kësaj shkolle. Sipas drejtorit të shkollës, vitin që lamë prapa është edhe një vit I rradhës i luftës sonë … Vazhdoni leximin

Postuar te Uncategorized | Lini një koment