Arkiva Ditore: Qershor 8, 2017

Notat e provimit të matures

      Notat e provimit të maturës   Notat e provimit të maturës  me  shkrim  nga  gjuha  frenge,  qershor  2017   Nr.rend. Emri  dhe  mbiemri  i nxënësit Nota Klasa 1 Lejla Ylber Abdullahu 5 IV-2 2 Ardit Xhemal Kadriu … Vazhdoni leximin

Postuar te Uncategorized | Lini një koment