Arkiva Mujore: Mars 2017

Shënohet 2 Marsi – Dita e gjimnazit “SKENDERBEU” në Preshevë

   Me këtë rast, drejtori i gjimnazit “SKENDERBEU” në Preshevë z. Nadër Sadiku, para nxënësve dhe profesorëve elaboroi shkurtas historikun e kësaj shkolle. Sipas drejtorit të shkollës, vitin që lamë prapa është edhe një vit I rradhës i luftës sonë … Vazhdoni leximin

Postuar te Uncategorized | Lini një koment